Προβολές: Αγώνας/ Το βάλς των χαμένων ονείρων/ Συγκίνηση (Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ) // Καινοτόμες δράσεις στη θεραπευτική κοινότητα Καρτερών (ΙΑΝΟΣ) / ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ – ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ

Στα πλαίσια του διήμερου ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ – ΚΕΡΔΙΖΟΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με φορείς απεξάρτησης της πολής μας, θα πραγματοποιηθεί προβολή των παρακάτω ταινιών μικρού μήκους:

Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ – ΙΑΝΟΣ

Προβολή μικροφίλμ:

  1. Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ – Ομάδα ψηφιακής ενδυνάμωσης: Η ομάδα Ψηφιακής Ενδυνάμωσης παρέχει μια δημιουργική προσέγγιση για την διδασκαλία των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας και αποτελεί μια αποτελεσματική πύλη εισόδου για τα μέλη της. Η ομάδα βοηθά να αναπτυχθούν δεξιότητες επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας δημιουργικά εργαλεία και τεχνικές ενημέρωσης, εστιάζοντας πάντα στην ίδια την ζωή των ανθρώπων μέσα από τις ιστορίες, τη φωτογραφία, τη μουσική, το βίντεο και την αφήγηση.
    1. Αγώνας/ Γιώργος Κ.
    2. Το βαλς των χαμένων ονείρων/  Ελένη Κ.
    3. Συγκίνηση/ Άγγελος Σ.

Τα μικροφίλμ έχουν διάρκεια 4-6 λεπτά έκαστο και αποτελούν προσωπική δουλειά του κάθε μέλους κατά την παραμονή του στην θεραπευτική κοινότητα. Αφορούν προσωπικά βιώματα, σκέψεις και συναισθήματα κατά τη διάρκεια της απεξαρτητικής τους πορείας. Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν οι δημιουργοί των μικροφίλμ μαζί με την συντονίστρια της ομάδας Πάνου Νίκη.

  1. Ιανός: Καινοτόμες Δράσεις στην Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών, (διάρκεια 11 λεπτά).
Μετάβαση στο περιεχόμενο