Αφιέρωμα στα μιούζικαλ από το 3@arias στο Τελλόγλειο

Στον μαγευτικό κόσμο των μιούζικαλ θα ταξιδέψει το κοινό το τρίο 3@arias  στη συναυλία με τίτλο «Musical… stories», που θα δώσει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 21.00, στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.

Το πρόγραμμα της συναυλίας ξεκινά από τον Irving Berlin, τον Astor Piazzola, τον Cole Porter και τον Kurt Weill και φτάνει στον Andrew Lloyd Weber και τον Claude Michele Schonberg, μέσα από εμβληματικά έργα στην ιστορία του μουσικού θεάτρου, που λατρεύτηκαν και έμειναν για πάντα στο μουσικό στερέωμα και στις καρδιές των ανθρώπων.

Το μουσικό σχήμα 3@arias είναι ένα νεοσύστατο τρίο, που αποτελείται από τις Μαρίνα Βουλογιάννη (φωνή), Ειρήνη Μαύρου (πιάνο) και Καλλιόπη Μυλαράκη (βιολί). Ανήκουν στην νέα και ιδιαίτερα ταλαντούχα γενιά των Ελλήνων μουσικών, με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα, πολυάριθμα κονσέρτα, συμμετοχές σε όπερες, εμφανίσεις στο εξωτερικό,  και σαν επιστέγασμα όλων, τη διδασκαλία.

Το ρεπερτόριο του τρίο είναι ευρύτατο μουσικά και απλώνεται από την μπαρόκ εποχή, την όπερα, τα lieder, chanson, melodies μέχρι τον Kurt Weill, τον Astor Piazzola και τους σύγχρονους συνθέτες του μουσικού θεάτρου.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ και 7 ευρώ (μειωμένο). Πληροφορίες στο τηλ. 2310 247111.

Μετάβαση στο περιεχόμενο