Ξενάγηση στην Οικία Τέλλογλου από τον Σύλλογο Φίλων Τελλογλείου

Ο Σύλλογος Φίλων Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. σας προσκαλεί σε μια νοσταλγική ξενάγηση στην Οικία Τέλλογλου, για όσες/-ους έζησαν το σπίτι στο παρελθόν και όσες/-ους θέλουν να το γνωρίσουν. Η επίσκεψη στην Οικία Τέλλογλου θα μας φέρει κοντά στους δύο συλλέκτες που ευεργέτησαν τη Θεσσαλονίκη με την προσφορά τους.

Ο Νέστορας και η Αλίκη Τέλλογλου προσέφεραν με την ίδρυση του Τελλογλείου, έναν χώρο τέχνης και παιδείας στο κοινό της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας. Θα μας «μιλήσουν» μέσα από το εμβληματικό σπίτι και τη συλλογή τους, θα οδηγήσουν τη σκέψη μας στο παρελθόν και θα στείλουν, για άλλη μια φορά, το μήνυμα της αναγκαίας παρουσίας της τέχνης και της προσφοράς στη ζωή μας. 

Η ξενάγηση θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στις 11.30 π.μ. και για όσες/-ους το επιθυμούν θα ακολουθήσει γεύμα στο «Ουζερί Αριστοτέλους» (Αριστοτέλους 8) για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας αλλά και με τις φίλες και τους φίλους που θα ήθελαν να μας γνωρίσουν.

Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Τελλογλείου, που είνα οικονομικά τακτοποιημένα, θα παρακολουθήσουν δωρεάν την ξενάγηση, ενώ για τα μη μέλη ισχύει το κανονικό εισιτήριο των 5 ευρώ/άτομο. Το κόστος συμμετοχής για το γεύμα είναι στο ποσό των 14€ για μενού θαλασσινών συνοδεία ποτού της επιλογής σας. 

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (25 άτομα). Δηλώσεις γίνονται καθημερινά από τις 9.00 π.μ.- 4.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2310 991378 (κα Αναστασία Σταμάτη) μέχρι και την Παρασκευή 17.03.2017.

Για το γεύμα θα πρέπει να πληρωθεί το αντίτιμο είτε στο γραφείο του Συλλόγου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα είτε με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρεί ο Σύλλογος στην Τράπεζα Πειραιώς (αρ. λογαριασμού: 5272-032002-232).

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην Οικία Τέλλογλου (οδός Αριστοτέλους 2 – 4ος όροφος).

Μετάβαση στο περιεχόμενο