Τουρνουά ποδοσφαίρου: «Το ΑΠΘ βάζει γκολ στη φτώχεια»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Φοιτητικής Εβδομάδας», ομάδα φοιτητών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της Κοσμητείας της Σχολής, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Εθνική Αστέγων τουρνουά ποδοσφαίρου, με τίτλο «Το ΑΠΘ βάζει γκολ στη φτώχεια».

Το τουρνουά ποδοσφαίρου είναι σύμφωνο με τα πρότυπα, τους κανονισμούς και, πάνω από όλα, το φίλαθλο πνεύμα και την κοινωνική φιλοσοφία που διέπει αυτή την οικουμενική πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Κυπέλου Αστέγων (https://homelessworldcup.org/).

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, από τις 10:00 έως τις 16:00, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο στην Πλατεία Χημείου, στην Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ομάδες φοιτητών και εργαζομένων του ΑΠΘ, οι Σαμαρίτες, το ΚΕΘΕΑ, η ΑΝΙΚΟ –ποδοσφαιρική ομάδα προσφύγων-, το ΙΕΚ Προπονητών Τριανδρίας και φυσικά η Εθνική Αστέγων.

Όσοι και όσες επιθυμούν, μπορούν να βρεθούν στην Πλατεία Χημείου για να υποστηρίξουν τις ομάδες, ώστε να βάλουν πολλά γκολ στη φτώχεια και να νικήσουν.

Επικοινωνία με Δημοσιογράφους: Φοιτήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, Δήμητρα Γιαννοπούλου, τηλ. 6944972822, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, τηλ. 2310 996483

Μετάβαση στο περιεχόμενο