Προκήρυξη ανταγωνιστικής διαδικασίας με διαπραγμάτευση του άρθρου 29 του ν. 4412/2016 για την Καθαριότητα κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του ΑΠΘ

Είδος διαγωνισμού: Ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση του άρθρου 29 του ν. 4412/2016 για την Καθαριότητα κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του ΑΠΘ, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών και με δυνατότητα παράτασης τεσσάρων (4) ακόμη μηνών (δύο -2- μήνες με μονομερή απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής και δύο -2- ακόμη μήνες με συναίνεση του αναδόχου).
Τίτλος διαγωνισμού: «Ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση του άρθρου 29 του ν. 4412/2016 για την Καθαριότητα κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του ΑΠΘ» .
Περιγραφή του έργου: Η παροχή υπηρεσίας περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του ΑΠΘ.
Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες και με δυνατότητα παράτασης τεσσάρων (4) ακόμη μηνών (δύο -2- μήνες με μονομερή απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής και δύο -2- ακόμη μήνες με συναίνεση του αναδόχου). Σε περίπτωση ολοκλήρωσης των διαδικασιών του κύριου διαγωνισμού αριθμ. 404/2017 πριν τη λήξη της συμβατικής διάρκειας της σύμβασης, που θα υπογραφεί κατόπιν της παρούσας ανταγωνιστικής διαδικασίας με διαπραγμάτευση, η σύμβαση αυτή θα λυθεί αυτοδικαίως με την υπογραφή της νέας σύμβασης του κύριου διαγωνισμού, χωρίς ουδεμία αποζημίωση του αναδόχου της σύμβασης με ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο