Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας για την πορεία μνήμης

Το Α.Π.Θ. συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις μνήμης που καθιέρωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης εδώ και τρία χρόνια με αφορμή τα 70 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για τα στρατόπεδα θανάτου Άουσβιτς-Μπίρκενάου, προκήρυξε διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας στη μνήμη των 50.000 Θεσσαλονικέων Εβραίων που θανατώθηκαν στα κρεματόρια.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται αναρτημένη στο σύνδεσμο http://www.auth.gr/news/anouncements/19652

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων συμμετοχής παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Οι φάκελοι συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά, με ευθύνη των διαγωνιζομένων για την παραλαβή τους μέχρι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, στη διεύθυνση:

Κοσμητεία Σχολής Καλών Τεχνών

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή»

Πανεπιστημιούπολη 54124

Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 995071

Οι συμμετοχές που θα σταλούν ταχυδρομικά πρέπει να φέρουν την ένδειξη «για τον διαγωνισμό αφίσας πορείας μνήμης».

Η κατάθεση των φακέλων συμμετοχής μπορεί να γίνεται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, την Παρασκευή 12 και τη Δευτέρα 15  Φεβρουαρίου2016, από τις 9:30 έως τις 14:30, στην Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ., Κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» (1ος όροφος), Πανεπιστημιούπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού στην  Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ., κα Β. Βλάχου (τηλ. 2310992227, e-mail vickyvlachou@arts.auth.gr).

Η Οργανωτική Επιτροπή,

Ξενής Σαχίνης, Κοσμήτορας της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ.
Μαρία Τσαντσάνογλου, Διευθύντρια Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.Eλένη Χοντολίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ, Πρόεδρος Α΄ Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο