Οι αιτήσεις για να γίνεις μέλος της AIESEC άνοιξαν!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Αν είσαι φοιτητής και θέλεις να ασχοληθείς με κάτι ακόμα πέρα από τη σχολή σου, η παρακάτω είδηση σίγουρα σε ενδιαφέρει. Η AIESEC, ο μεγαλύτερος μη-κυβερνητικός νεανικός οργανισμός, άνοιξε αιτήσεις για το πρόγραμμα YouthTalent, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες νέους να γίνουν μέλη στον οργανισμό.

Εδώ και 68 χρόνια ο οργανισμός με παρουσία στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων και την δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου. Γι’ αυτό και έχει προσφέρει σε εκατομμύρια νέους σε 126 χώρες την ευκαιρία να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά μέσα από διαπολιτισμικές και απαιτητικές πρακτικές εμπειρίες.

Το YouthTalent είναι το πρόγραμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου και να αναπτύξεις σημαντικές δεξιότητες (softskills) για το μέλλον σου,συμμετέχοντας στις ομάδες του οργανισμού στο Πανεπιστήμιο σου.

Μπορείς να ασχοληθείς με τις Πωλήσεις, κλείνοντας συνεργασίες με οργανισμούς και επιχειρήσεις, το Marketing, ενισχύοντας την εικόνα της AIESEC, ή το Customer Experience, βοηθώντας τους νέους να συμμετέχουν και να αναπτυχθούν μέσα από τα προγράμματα.

H ευκαιρία να δουλέψεις στο μεγαλύτερο οργανισμό από νέους για νέους είναι εδώ. Συμπλήρωσε την αίτηση μέχρι τις 27/1 ή μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και τον οργανισμό στο aiesec.gr.

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι
Εικόνα: http://aiesec.gr/wp-content/uploads/2015/12/Online-Poster.png
Video “WhatisAIESEC”: https://www.youtube.com/watch?v=JtfpuAmgSy8
Σύνδεσμος για το YouthTalent: http://aiesec.gr/students/youthtalent/

Στοιχεία Επικοινωνίας
Δημήτρης Μαυρουδής
Υπεύθυνος Marketing
AIESEC στην Ελλάδα
dimitris.mavroudis@aiesec.net

Μετάβαση στο περιεχόμενο