Διατμηματικό μάθημα στο ΑΠΘ ‘’Εισαγωγή στις Σπουδές Φύλου’’

Προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΑΠΘ

Η Επιτροπή Φύλου και Ισότητας στο ΑΠΘ  διοργανώνει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015/16 (στο χειμερινό και στο εαρινό εξάμηνο) το μάθημα  ‘’Εισαγωγή στις Σπουδές Φύλου’’.

Στη συνέχεια υπάρχουν ορισμένες συνοπτικές πληροφορίες του μαθήματος για ενημέρωση των φοιτητών /τριών και για τον τρόπο δήλωσής του (στην ιστοσελίδα της Επιτροπής https://www.auth.gr/committee/1073  και στο Facebook υπάρχει το αναλυτικό περίγραμμα και το ωρολόγιο πρόγραμμα του μαθήματος για το εαρινό εξάμηνο του έτους 2015 -16).

  • Συνοπτικά στοιχεία του μαθήματος

Ακαδημαϊκό έτος 2015/16 /Εαρινό εξάμηνο

ΜΑΘΗΜΑ: Εισαγωγή στις Σπουδές Φύλου

ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Ε-68 στο Πρόγραμμα Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ)

ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ: Γ’ & Δ’ -στο Πρόγραμμα Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ).  Για τα άλλα τμήματα στο ΑΠΘ δεν υπάρχει περιορισμός εξαμήνων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Επιτροπή Φύλου και Ισότητας στο ΑΠΘ.

Το μάθημα  ‘’Εισαγωγή στις Σπουδές Φύλου’’ είναι επιλεγόμενο συλλογικό ‘’Διατμηματικό μάθημα Φύλου και Ισότητας’’  που είναι ανοικτό σε όλους /ες φοιτητές/τριες του ΑΠΘ (στο βαθμό που το πρόγραμμα σπουδών του τμήματός τους επιτρέπει ελεύθερες επιλογές από άλλα τμήματα). Έχει τυπικά και μόνον κωδικό του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) στο ΑΠΘ και την επιστημονική ευθύνη έχει η Δήμητρα Κογκίδου, Καθηγήτρια στο ΠΤΔΕ. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο