Σινεμά με Θέα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η πιο δροσερή πρόταση εξόδου γίνεται και φέτος το καλοκαίρι από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δυο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί, μετά από την περσινή επιτυχία αυτής της κινηματογραφικής δράσης – οι προβολές ήταν sold out! -, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και προτείνουν στο κοινό μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο «Σινεμά με Θέα», το ωραιότερο θερινό σινεμά της πόλης, στο roof του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Το «Σινεμά με Θέα» είναι ένας θερινός κινηματογράφος που προσφέρει μια εναλλακτική οικονομική πολιτιστική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται στην πόλη, για επτά τετραήμερα, από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου και από τις 29 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Οι 14 ταινίες που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό την τελευταία πενταετία και φέρουν τις υπογραφές αγαπημένων σκηνοθετών, όπως οι αδελφοί Κοέν, ο Τζιμ Τζάρμους, ο Άκι Καουρισμάκι, ο Τόμας Βίντερμπεργκ, ο Φρανσουά Οζόν, κ.ά. 

Ο χώρος:

Roof του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες:

www.filmfestival.gr – 2310378400

www.tch.gr – 2310895938-9

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 4,00 ευρώ

Κάτοχοι Κάρτας Μέλους CineΚάρταF, φοιτητές, μαθητές, κάτοχοι κάρτας ανεργίας 3,00 ευρώ

Εκδοτήρια:

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Εκδοτήριο Μεγάρου Μουσικής, πλ. Αριστοτέλους 

www.tch.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο