Πρόσκληση συμμετοχής στη 2η Θερινή Συνάντηση Σημειωτικής “Η σημειωτική της δημοφιλούς κουλτούρας”

Το Εργαστήριο Σημειωτικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Σημειωτική Εταιρία διοργανώνουν τη 2η Θερινή Συνάντηση Σημειωτικής αφιερωμένη στη Σημειωτική της Δημοφιλούς Κουλτούρας.
Η Θερινή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του American College of Thessaloniki (Ανατόλια) στη Θεσσαλονίκη, από 3 έως 9 Ιουλίου 2017.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες των Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Καλλιτεχνικών Σχολών, καθώς και σε αποφοίτους των παραπάνω Σχολών οι οποίοι εργάζονται ή έχουν εργαστεί στους τομείς της επικοινωνίας, διαφήμισης και δημοσιογραφίας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν (στο ekourdis@frl.auth.gr ) αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό έως το Σάββατο 10 Ιουνίου, και θα ειδοποιηθούν για την αποδοχή τους εντός μιας εβδομάδας μετά την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας.
Τα δίδακτρα του Θερινού Σχολείου είναι € 120 και καταβάλλονται από τους εκπαιδευόμενους στον ειδικό λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ., σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προθεσμίες που θα αναφέρονται στην επιστολή αποδοχής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την αναλυτική πρόσκληση συμμετοχής.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο