Θερινό Σχολείο Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής «Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και εναλλακτικά οικογενειακά σχήματα»

Το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με την ELSA Θεσσαλονίκης, του 3ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής με θέμα «Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και εναλλακτικά οικογενειακά σχήματα».

Στο Θερινό Σχολείο, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα διδάξουν μέλη ΔΕΠ και διδάκτορες του ΑΠΘ και άλλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εξειδικευμένοι νομικοί και ιατροί.

Το Θερινό Σχολείο θα λάβει χώρα κατά την περίοδο 5 έως 11 Ιουλίου 2018 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν νομικοί, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές όλων των επιπέδων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί). Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα στις αίθουσες Συνεδρίων του ξενοδοχείου Holiday INN (οδός Μοναστηρίου αριθμ. 8).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ για τους φοιτητές όλων των επιπέδων και 150 ευρώ για τους νομικούς και τους επαγγελματίες υγείας για δηλώσεις συμμετοχής έως την 31η Μαΐου 2018 και στο ποσό των 130 ευρώ και 180 ευρώ αντίστοιχα έως την 30η Ιουνίου 2018 (καταληκτική ημερομηνία). Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής και διατροφής, καθώς και η συμμετοχή σε τυχόν παράλληλες δραστηριότητες. Οι δηλώσεις συμμετοχής βρίσκονται στον σύνδεσμο: http://medlawlab.web.auth.gr/test/en/3rd-international-summer-school-assisted-reproduction-and-alternative-family-forms/ μαζί με τις σχετικές οδηγίες για την υποβολή τους.

Οι διοργανωτές του Θερινού Σχολείου περιμένουν με ανυπομονησία να σας υποδεχτούν στη Θεσσαλονίκη!  

Μετάβαση στο περιεχόμενο