Eκδήλωση για την συνδιαμόρφωση του τρίτου Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση (2016-2018)

Στο πλαίσιο της προώθησης της εθνικής στρατηγικής για την Ανοικτή Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2016  στη  Θεσσαλονίκη  στο κτίριο του ΚΕΔΕΑ (kedea.rc.auth.gr) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανοικτή συνεργατική εκδήλωση “Ανοικτή Διακυβέρνηση: Συμμετέχω, Προτείνω, Ακούγομαι! Συνδιαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση 2016-2018”.
 
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της διαδικασίας συνδιαμόρφωσης του τρίτου Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση και θα ξεκινήσει επίσημα η δεύτερη φάση συνεργασίας που θα οδηγήσει στην οριστικοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας μας που θα ενταχθούν στο Σχέδιο Δράσης. Η διαδικασία συνδιαμόρφωσης θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2016.
 
Η εκδήλωση εντάσσεται στις ενέργειες συμμετοχής της Ελλάδας στην παγκόσμια και πολυμερή πρωτοβουλία για την Ανοικτή Διακυβέρνηση Open Government Partnership (www.opengovpartnership.org) και συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το Αριστοτέλειο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας (Open Knowledge Greece).
 
Στον δικτυακό τόπο ogp.okfn.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα, να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση και να κάνετε προεγγραφή για την ημερίδα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο