1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικης

Η ομάδα ΑΤΡ (Aristotle Team of Pharmacy), ομάδα προπτυχιακών φοιτητών της Φαρμακευτικής Α.Π.Θ., διοργανώνει, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ).

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη και απευθύνεται στους φοιτητές των σχολών Φαρμακευτικής, καθώς και των λοιπών σχολών Επιστημών Υγείας. Το Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ. πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ., ενώ έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 90 χρόνων Α.Π.Θ.

Τα θέματα του Συνεδρίου εντάσσονται κυρίως στους κλάδους της Φαρμακολογίας, της Φαρμακευτικής Φροντίδας, της Φαρμακογονιδιωματικής, της Διατροφής, της Δημόσιας Υγείας και της Επιδημιολογίας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη για την επίλυση ρεαλιστικών φαρμακολογικών περιπτώσεων, αλλά και προβλημάτων δημόσιας υγείας. Στα πλαίσια του Συνεδρίου, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν κάποιο θέμα που θα συνοδεύεται από προσομοίωση περιπτώσεων (clinical case study), ενώ παράλληλα, καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου θα ετοιμάσουν διαδραστικές παρουσιάσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ανοίγουν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το atp.pharm.auth.gr/pesffa .

Μετάβαση στο περιεχόμενο