Διάλεξη με θέμα: «Aristotle – study of formal logic» -Stavropol State Medical University

Στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη, το Stavropol State Medical University της Ρωσίας διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων (διαλέξεις, συνέδρια, εκθέσεις) για να τιμήσει τον οικομενικό και διεπιστημονικό χαρακτήρα του έργου του Αριστοτέλη και για να επισημάνει τη μεγάλη επιρροή του σε πολλά και διαφορετικά επιστημονικά πεδία.

Στις 29 Φεβρουαρίου 2016, το Τμήμα Φιλοσοφίας και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Stavropol State Medical University διοργάνωσε διάλεξη με θέμα «Aristotle – study of formal logic». Η καθηγήτρια T. B. Sergeyeva επεσήμανε την τεράστια επιρροή του Αριστοτέλη στην πνευματική ζωή και στην εξέλιξη των επιστημών. Ο καθηγήτης K. R. Amlaev (Αντιπρύτανης Διεθνών και Περιφερειακών Σχέσεων) αναφέρθηκε στις διμερείς σχέσεις του Πανεπιστημίου με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Τη διάλεξη παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 φοιτητές από όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου, μέλη του διδακτικού και του διοικητικού προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη διάλεξη, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο