Αναζήτηση συνεργάτη για σχεδιασμό και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών ΤΠΕ για την έρευνα», που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Θεόδωρο Λαόπουλο, Αναπληρωτή Πρύτανη του Α.Π.Θ. και Πρόεδρο της Επιτροπής Ερευνών, προτίθεται να αναθέσει  σε ένα (1) άτομο για διάστημα 7 μηνών (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό έως 15.400,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

Σχεδιασμός και ανάπτυξη πλατφορμών και υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα αφορά σε:

Σχεδιασμό και ανάπτυξη/παραμετροποίηση συστήματος διαχείρισης εγγράφων (Document Management System) για υποστήριξη εφαρμογών ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και ροών εργασίας (workflows).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα τα ακόλουθα προσόντα:

1. Πτυχίο/Δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ στην περιοχή των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

 Εναλλακτικά γίνονται δεκτοί βασικοί τίτλοι σπουδών όλων των τμημάτων των Πολυτεχνικών Σχολών και των τμημάτων των Σχολών Θετικών Επιστημών, εφόσον υπάρχει μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή τεκμηριωμένη εμπειρία 2 (δύο) ετών στην περιοχή των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Για τίτλους της αλλοδαπής πρέπει κατά την αίτηση να συνυποβληθεί η αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ. 

2. Διετής (2) επαγγελματική εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης web εφαρμογών

2.1 με χρήση Java και JavaScript
2.2 και γνώση βάσεων δεδομένων

Για τους υποψηφίους που δεν διαθέτουν βασικό τίτλο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην περιοχή των ΤΠΕ αλλά προέρχονται από τμήματα Πολυτεχνικών Σχολών ή Σχολών Θετικών Επιστημών απαιτείται εμπειρία  τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών

3. Τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (Β2).

Η υποβολή προτάσεων λήγει στις 06/05/2016.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο