«Η βιολογική ποικιλότητα σε παλαιότερες γεωλογικές και ιστορικές περιόδους»

 

«Η βιολογική ποικιλότητα σε παλαιότερες γεωλογικές και ιστορικές περιόδους» είναι το θέμα της Εσπερίδας που διοργανώνει η Σχoλή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προς τιμήν του Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Exeter του Ηνωμένου Βασιλείου Kevin J. Gaston και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 16:00, στην αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σε θέματα βιολογικής ποικιλότητας από παλαιότερες γεωλογικές και ιστορικές περιόδους μέχρι σήμερα, καθώς ο Καθηγητής Kevin J. Gaston είναι από τους σημαντικότερους επιστήμονες παγκοσμίως που δραστηριοποιείται σε θέματα Βιοποικιλότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Αμέσως μετά την Εσπερίδα, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Kevin J. Gaston σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ (επισυνάπτεται σχετικό Δελτίο Τύπου).

Μετάβαση στο περιεχόμενο