Ημερίδα της Β΄ Νεογνολογικής Κλινικής του ΑΠΘ στο πλαίσιο του προγράμματος «Greek Diaspora Fellowship Program»

Hμερίδα πραγματοποιείται, στο πλαίσιο του προγράμματος «Greek Diaspora Fellowship Program» (GDFP) που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αύριο, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 11:00-14:00, στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα «Greek Diaspora Fellowship Program» δίνει τη δυνατότητα στα ελληνικά πανεπιστήμια να φιλοξενήσουν Έλληνες επιστήμονες ακαδημαϊκούς που εργάζονται στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με στόχο τις ερευνητικές συνεργασίες, την από κοινού ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τη διδασκαλία και την καθοδήγηση φοιτητών.

Η Β΄ Νεογνολογική Κλινική του ΑΠΘ φιλοξενεί, στο πλαίσιο το «Greek Diaspora Fellowship Program», την Αν. Καθηγήτρια από το Harvard Medical School Ελένη Χρήστου.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, η Αν. Καθηγήτρια Ελένη Χρήστου θα δώσει διάλεξη, με τίτλο «Η οξέωση τροποποιεί την πνευμονική φλεγμονή και περιορίζει την πειραματική πνευμονική υπέρταση-Acidosis modulates Pulmonary Inflammation and Ameliorates Experimental Pulmonary Hypertension».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο