ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΕΠ

Επειδή στο εστιατόριο των μελών ΔΕΠ παρατηρείται μεγάλη προσέλευση και παρακωλύεται λόγω συνωστισμού η ομαλή λειτουργία του, το Δ.Σ της Π.Φ.Λέσχης αποφάσισε την καταγραφή  των ενδιαφερόμενων μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για σίτιση στο εστιατόριο.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να σιτίζονται στο εστιατόριο των μελών ΔΕΠ, να καταθέσουν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου  αίτηση στη Γραμματεία της Π.Φ.Λέσχης μαζί με δύο(2) φωτογραφίες και βεβαίωση από τη Σχολή ή το Τμήμα, από την οποία να προκύπτει η ιδιότητα ή η υπηρεσιακή σχέση με το  Α.Π.Θ. Στη συνέχεια θα εκδοθεί κάρτα σίτισης, η οποία θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο στο εστιατόριο.  Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί την ανωτέρω κάρτα την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία της Π.Φ.Λέσχης μαζί με τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά για  επικαιροποίησή της.

Για τα μέλη ΔΕΠ, η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

Για τους υπόλοιπους, η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη της κάρτας σίτισης.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δικαιούνται δωρεάν σίτισης στο εστιατόριο των φοιτητών και παρακαλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για να ασκήσουν το δικαίωμά τους αυτό, στον ιστότοπο https://register.auth.gr



Από τη Διεύθυνση της Π.Φ. Λέσχης

Μετάβαση στο περιεχόμενο