Ολοκληρώθηκε το “ΑΠΘ την Κυριακή”

Αυτή τη χρονιά, το «ΑΠΘ την Κυριακή» άφησε το στίγμα του περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και στην πόλη μας.

Τις Κυριακές 06, 13 και 20 Μαΐου 2018, διοργανώθηκαν 55 διαφορετικές δράσεις με πολλαπλές επαναλήψεις, 9 Σχολές του ΑΠΘ και 25 Τμήματα αυτών, δραστηριοποιήθηκαν και φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά.

Τα ΤΕΦΑΑ Σερρών καθώς και η Οδοντιατρική Σχολή, συμμετείχαν για πρώτη φορά στο «ΑΠΘ την Κυριακή» και οι εντυπώσεις που άφησαν ήταν εξαίρετες.

Σχολές όπως η Φιλοσοφική, η Παιδαγωγική, η Γεωπονική και η Πολυτεχνική, συνέχισαν την παράδοση διοργάνωσης επιτυχημένων δράσεων που προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού.

H Σχολή Θετικών Επιστημών διοργάνωσε περισσότερες εκδηλώσεις από κάθε άλλη φορά και όλες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου τόσο στο κτίριο της σχολής όσο και στην Πλατεία Χημείου.

Ο αριθμός των εθελοντών που βοήθησαν στην διεξαγωγή του «ΑΠΘ την Κυριακή» ήταν 1080 και ξεπέρασε κατά πολύ κάθε άλλη συμμετοχή εθελοντών σε κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Το φετινό «ΑΠΘ την Κυριακή», ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με την συναυλία κάτω απ’ τ’ αστέρια όπου ο Τσιτσάνης συνάντησε τον Louis Armstrong. Η Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ με την συνοδεία της Χορωδίας «Τρσιεύγενη Καλοκύρη» του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και της Χορωδίας Δωματίου Κοζάνης υπό την Διεύθυνση του κ. Δημήτρη Δημόπουλο μας χάρισαν μία αξέχαστη βραδιά και το «ΑΠΘ την Κυριακή» έκλεισε με τον μεγαλειώδη τρόπο που του άξιζε.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος η μεγάλη διοργάνωση του «ΑΠΘ την Κυριακή» και ειδικά τους υπευθύνους καθηγητές των δράσεων και τους πάνω από χίλιους εθελοντές που ακούραστα βοήθησαν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο