Διεθνές Προσυνεδριακό Συμπόσιο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών με τίτλο “Music & Arts Therapies in Healthcare Settings”

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ με το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο διήμερο διεθνές Προσυνεδριακό Συμπόσιο “Creative Arts Interconnection – Paideia – Therapy” (CAIPT PcS2019), με τίτλο “Music & Arts Therapies in Healthcare Settings” με ποικιλία προσεγγίσεων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ, στη Θέρμη. Η κύρια γλώσσα του συμποσίου είναι τα αγγλικά.

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ είναι πλέον επίσημα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση Θεραπειών μέσω Τέχνης (ECArTE). Είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο που εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρώπη, σε μία ένωση όπου μέλη μπορούν να είναι μόνο πανεπιστήμια που παρέχουν εκπαίδευση σε τουλάχιστον μια θεραπεία μέσω τέχνης.

Στις 27-29 Μαρτίου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στο τμήμα μας τη Γενική Συνέλευση της ECArTE με εκπροσώπους από 33 πανεπιστήμια της Ευρώπης. Αμέσως μετά, στις 30-31 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το συμπόσιο με καλεσμένα αρκετά μέλη από την Ένωση.

Μουσικοθεραπευτές και άλλοι θεραπευτές μέσω τέχνης, επαγγελματίες επαγγελμάτων υγείας, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, εκπαιδευτικοί και όποιοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν.

Επαρκής ενημέρωση υπάρχει στην ιστοσελίδα:  https://caipt.mus.auth.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο