AGM Thessaloniki 2019: The Conference of the Erasmus Generation

 

Το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus (Erasmus Student Network – ESN) της Ελλάδος, με τη στήριξη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο συνέδριο φοιτητών για το Erasmus, την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου (Annual General Meeting – AGM) στη Θεσσαλονίκη, στις 18-21 Απριλίου.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει στην Αίθουσα Τελετών την τελετή έναρξης του συνεδρίου, με τη συμμετοχή της Κρατικής Χορωδίας Βορείου Ελλάδος και του πιανίστα κ. Παπαϊσίου.

Περισσότεροι από 1000 φοιτητές από όλο τον κόσμο θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν για το μέλλον του προγράμματος Erasmus και το αντίκτυπο που έχει στους φοιτητές που συμμετέχουν. Το μεγαλύτερο συνέδριο της γενιάς του Erasmus θα δώσει την ευκαιρία σε εκπροσώπους 900 Πανεπιστημίων να ανταλλάξουν απόψεις και να παρουσιάσουν ευκαιρίες κινητικότητας στους Έλληνες φοιτητές, μέσω του Mobility Fair, μίας έκθεσης Πανεπιστημίων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο