Φοιτητική Ομάδα Co.Mv.o.S.: “Ημερίδα Διαχείρισης Άγχους και Χρόνου”

Στο πλαίσιο των στόχων του για βελτίωση της ακαδημαϊκής ζωής των φοιτητών, ο Co.Mv.o.S. (Cooperation and Motivation of Students), ομάδα προπτυχιακών φοιτητών με παρουσία στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ακαδημαϊκής πραγματικότητας στη χώρα, διοργανώνει

την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα  12:00 στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ημερίδα διαχείρισης Άγχους και Χρόνου

Τι είναι η Ημερίδα Διαχείρισης Άγχους και Χρόνου;

Η εξεταστική είναι συχνά μια δύσκολη και επίπονη περίοδος για τους φοιτητές. Πολλοί εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα άγχους ενώ είναι σύνηθες να διαμαρτύρονται ότι δεν τους φτάνει ο χρόνος για να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα διάβασμα τους.

Ο Co.Mv.o.S. (Cooperation & Motivation of Students), λοιπόν, ενόψει της εξεταστικής περιόδου του Ιουνίου σας προσκαλεί σε Ημερίδα Διαχείρισης Άγχους και Χρόνου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία από την έμπειρη ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.), Άλτα Πανέρα, σχετικά με πρακτικές διαχείρισης άγχους με τίτλο “Βιωματικό εργαστήρι αντιμετώπισης του άγχους μέσω της ενδυνειδητότητας (MBSR)”, στις 12:00-14:00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, ενώ ακολουθεί Training στις 14:45 από τον Κωνσταντίνο Τσιολερίδη, Soft Skills Trainer της εθελοντικής φοιτητικής ομάδας EESTEC για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;

Στο βιωματικό εργαστήριο για την αντιμετώπιση του άγχους Όλοι! Δεν απαιτείται εγγραφή. Για το training, όμως, πρέπει να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για το training, ενώ θα ενημερωθείτε, εφόσον επιλεγείτε, για την αίθουσα διεξαγωγής του σύντομα.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduOMWWH4j67soSCWUtparu_eNpBsBqKYeqnNh7n-LsVZ0KnA/viewform

Link εκδήλωσης στο Facebook :  https://www.facebook.com/events/421520865334291/

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
Email:    info.comvos@gmail.com
Website: www.comvos-uni.gr                  

Facebook: Comvos – Cooperation and Motivation of Students
Instagram: https://www.instagram.com/comvos_auth/

Μετάβαση στο περιεχόμενο