Επιστημονικό Συνέδριο: “European Contract Law and Sustainability”

Η Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Ένωση Δικαίου των Συμβάσεων (Society of European Contract Law – SECOLA) διοργανώνουν πανευρωπαϊκό επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «European Contract Law and Sustainability / Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Συμβάσεων και Βιωσιμότητα».

To Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 (ώρα έναρξης 9:30) και το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 (ώρα έναρξης 9:15) στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Ένωση Δικαίου των Συμβάσεων – SECOLA (http://www.secola.org) αποτελεί μια από τις πλέον έγκριτες και δραστήριες επιστημονικές ενώσεις στον χώρο του Ευρωπαϊκού Δικαίου των Συμβάσεων, με μέλη διακεκριμένους ακαδημαϊκούς από τις μεγαλύτερες Νομικές Σχολές της Ευρώπης. Τα συνέδριά της διεξάγονται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, σε συνδιοργάνωση με τοπικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής, του συνιδρυτή της Ένωσης Ευρωπαϊκού Δικαίου των Συμβάσεων (SECOLA), καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και Ακαδημαϊκού Hugh Collins.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο