9ο Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ

Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης, το 9ο Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Μαρτίου έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ.

Στο επίκεντρο του Συνεδρίου θα βρεθούν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής, καθώς συμμετέχουν ενεργά ανακοινώνοντας τις πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες τους. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες η ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ερευνητική διαδικασία, αφού συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της έρευνας, της αποτύπωσης των αποτελεσμάτων, της συγγραφής και της ανακοίνωσης της εργασίας.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 12.00-14.00, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρία των εκπροσώπων του Τμήματος Ιατρικής με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας, με στόχο την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και τη συνεργασία στον ερευνητικό τομέα.

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική και οι εργασίες του είναι ανοιχτές στο κοινό.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδίδονται ζωντανά στον σύνδεσμο: www.livemedia.gr/medept20

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο: https://s.livemedia.com/p/medept20?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=teliko_programma_sinedriou_9o_epistimoniko_sinedrio_tmimatos_iatrikis_apth_05_07_martiou_2020_kedea_apth_thessaloniki&utm_term=2020-02-18

Μετάβαση στο περιεχόμενο