Διακήρυξη διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού 499/2020 για την Προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων και συγγραμμάτων για τις ανάγκες των Τμημάτων Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ.

Είδος διαγωνισμού: Διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.
Τίτλος διαγωνισμού: «Προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων και συγγραμμάτων για τις ανάγκες των Τμημάτων Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ.».
Περιγραφή του έργου: Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων και συγγραμμάτων για τις ανάγκες των Τμημάτων Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Η προμήθεια κατατάσσεται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων.
Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο