Διαδικτυακό Εργαστήρι με θέμα: “Αυτοφροντίδα και Ενδυνάμωση στην Εποχή του Covid -19” από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΑΠΘ (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.)

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) του ΑΠΘ, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας υποστήριξης των φοιτητών και φοιτητριών να διαχειριστούν τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω του Covid -19, διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήρι με θέμα “Αυτοφροντίδα και Ενδυνάμωση στην Εποχή του Covid -19”, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 12.00- 14.00

Εισηγήτρια: Άλτα Πανέρα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ. ΑΠΘ
 

Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα συζητηθούν οι προκλήσεις που προκύπτουν λόγω της πανδημίας, το εύρος των αναμενόμενων αντιδράσεων και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αυξήσουμε την αυτοφροντίδα μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις δύσκολες μέρες.
 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω zoom)  και απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΑΠΘ.
Ο σχετικός σύνδεσμος θα σταλεί μέσω email. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η σύνδεση μέσω ακαδημαϊκού λογαριασμού

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

 

Λόγω της φύσης του εργαστηρίου, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://kesypsy.web.auth.gr/el/node/97

Μετάβαση στο περιεχόμενο