«200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», Το ΑΠΘ συμμετέχει στον επίσημο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου που διοργανώνει το ΠΣΕΕΟ

Στον επίσημο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου που διοργανώνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελληνικών Εθνικοτοπικών Οργανώσεων (ΠΣΕΕΟ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, συμμετέχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
 
Ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, θα εκφωνήσει τον Πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα «Κοιτίδες ελληνικού πολιτισμού και διασπορά», κατά τη διαδικτυακή εκδήλωση του ΠΣΕΕΟ.
 
Η εκδήλωση, με τίτλο «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Απόδημος Ελληνισμός», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, στις 15:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.
 
Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://zoom.us/j/91877807797
 
Η εκδήλωση οργανώνεται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού, την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών, τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, τη Διεθνή Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων και την Παγκόσμια Βλάχικη Αμφικτιονία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο