Pre-Event του TEDxAUTH 2021

Το φετινό Pre Event αποτελεί ένα tribute, δηλαδή ένα αφιέρωμα στο περσινό θέμα του Main Event που δεν πραγματοποιήθηκε. Συνεπώς, o τίτλος του φετινού μας event είναι: “Phoenixrising from the ashes”
Πρώτη ομιλήτρια είναι η Γεωργία Καλτσή, αθλήτρια ξιφασκίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά και μέλος της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ιδιότητά της ως life coach instructor για άτομα με αναπηρία. 
Επόμενος και τελευταίος ομιλητής είναι ο Σταύρος Κιουτσιούκης, ο οποίος αν και σπούδασε και εργάστηκε ως φαρμακοποιός, τα παράτησε όλα και ακολούθησε το όνειρό του που δεν είναι άλλο από την δημιουργία κόμιξ! Όντας 23 χρόνια δημιουργός κόμιξ, μας αποδεικνύει πως όλα είναι δυνατά και δεν είναι ποτέ αργά να κάνουμε στροφή καριέρας 180 μοιρών.
Τις ομιλίες μας θα ακολουθήσουν δύο performances ένα Stand up Comedy και ένα DJ Set.
Και τέλος θα γίνει η ανακοίνωση του θέματος του TEDxAUTH 2021!
Σας προσκαλούμε σε ένα ανεπανάληπτο Pre Event, το οποίο δεν θα θυμίζει κανένα προηγούμενο, αφού θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω You Tube. Όσοι καταφέραν να αποκτήσουν access στο exclusive event στις 10 Απριλίου, θερμά συγχαρητήρια! Όμως λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης σας εξασφαλίσαμε τη  μετάδοση του event και την Κυριακή 11 Απριλίου στις 19:00 , ώστε όλοι να έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε! 
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω:
Email: tedxauth@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/tedxauth/?hl=el
Facebook: https://www.facebook.com/TEDxAUTH/
Site: https://www.tedxauth.com/

Μετάβαση στο περιεχόμενο