Αναζήτηση εργασίας στη νέα, ψηφιακή, «ευέλικτη» εποχή. Ποιες είναι οι δεξιότητες που είναι σήμερα δημοφιλείς στην αγορά εργασίας – προετοιμασία και αυτοπαρουσίαση

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και οι επιπτώσεις που επέφερε η πανδημία του covid19 στο εργασιακό μοντέλο, έχουν αλλάξει τόσο τον τρόπο που εργαζόμαστε, όσο και τον τρόπο που ενημερωνόμαστε, το πως επικοινωνούμε και γενικά όλες τις πτυχές της ζωής μας. Όχημα των αλλαγών σήμερα, το internet και η διασυνδεσιμότητα. Την ίδια στιγμή, στο νέο ψηφιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται με την αύξηση της χρήσης της τεχνολογίας, προκύπτουν και μία σειρά από νέες δεξιότητες για τους εργαζόμενους.
Στελέχη ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας Teleperformance θα είναι κοντά μας την Πέμπτη 22 Απριλίου, στις 12:00 μ.μ, να μας μιλήσουν για τις αλλαγές αυτές, τις νέες δεξιότητες που προκύπτουν και πώς μπορεί ένας υποψήφιος να προσεγγίσει καλύτερα, αλλά και να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Διαδικτυακή Εκδήλωση:
«Αναζήτηση εργασίας στη νέα, ψηφιακή, «ευέλικτη» εποχή. Ποιες είναι οι δεξιότητες που είναι σήμερα δημοφιλείς στην αγορά εργασίας – Προετοιμασία και Αυτοπαρουσίαση»
Πέμπτη 22 Απριλίου, στις 12:00 μ.μ.
https://authgr.zoom.us/j/97908196119?pwd=VFp1NnlDUkNMdlRvSlpHUFo1SFBKZz09
Meeting ID: 979 0819 6119
Passcode: 569949
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και με live streaming από την κεντρική ιστοσελίδα του ΑΠΘ www.auth.gr /επικαιρότητα/εκδηλώσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο