Εκδήλωση της φοιτητικής ομάδας Co.Mv.o.S. με τίτλο “Διατροφή και Άγχος στην Εξεταστική”

Η φοιτητική εθελοντική ομάδα Co.Mv.o.S.-Cooperation and Motivation of Students ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα online webinar σε συνεργασία με την κ. Βιργινία Παπαεμμανουήλ και τον κ. Γιώργο Νικολάου, με θέμα την «Διατροφή και Άγχος στην εξεταστική». 
Η κ. Βιργινία Παπαεμμανουήλ είναι κλινική διατροφολόγος και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Διατροφικής Ισορροπίας  «Δια Τροφήν».  Θα αναπτύξει τον τρόπο επίδρασης της διατροφής στην πνευματική και σωματική μας κατάσταση, θα προτείνει διάφορους διατροφικούς συνδυασμούς και θα αναφερθεί στη συχνότητα των γευμάτων μέσα στη μέρα.
Ο κ. Γιώργος Νικολάου είναι ψυχίατρος, ιδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος του Soulscan. Η ομιλία του θα αφορά στις διάφορες μορφές άγχους και θα εστιάσει στο άγχος που προκαλείται κατά τη διάρκεια χρονικά πιεσμένων περιόδων, όπως η εξεταστική.
Ενδιάμεσα από τις ομιλίες θα παρουσιαστούν μια σειρά ασκήσεων από την φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ Ουρανία Βλαχάβα με σκοπό την χαλάρωση και το stretching, οι οποίες είναι ιδανικές μετά από πολύωρο διάβασμα.
 
Πληροφορίες εκδήλωσης
Χώρος διεξαγωγής: πλατφόρμα TEAMS (θα αποσταλθεί το αντίστοιχο Link στους ενδιαφερόμενους)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη 27 Μαΐου 2021
Ώρα διεξαγωγής: 17:30-19:30
Οργάνωση εκδήλωσης: Co.Μv.o.S. -Cooperation and Motivation of Students
Facebook Eventhttps://www.facebook.com/events/1388812274825288/
 
Για την συμμετοχή σας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:  https://forms.gle/aShJ49boukczD1hJ7  
Στους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες θα σταλθούν αναλυτικές οδηγίες καθώς και ο σύνδεσμος για συμμετοχή μετά το πέρας των αιτήσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο