Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), υπό την αιγίδα του Ιδρύματος και σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής & Δυτικής Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για έβδομη φορά τετραήμερη εκδήλωση με θέμα:«Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης». Η εκδήλωση στοχεύει στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών των δύο τελευταίων τάξεων των Γενικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω σταδιοδρομίας. Θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13, 14 και 15 Ιανουαρίου 2015, στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. (κτίριο Διοίκησης) και αναμένεται να την παρακολουθήσουν συνολικά 4.000 μαθητές περίπου.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και οι βιντεοσκοπήσεις μαζί με τις παρουσιάσεις των εκπροσώπων των Τμημάτων / Σχολών θα αναρτηθούν σ' αυτή τη σελίδα προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου την εκδήλωση πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο όπου φοιτούν. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο