Το ΑΠΘ ανοίγει στην κοινωνία, την έρευνα και την καινοτομία.

post image

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την έκθεση «Το Α.Π.Θ. στο NΟΗΣΙΣ. Συνάντηση Καινοτομίας, Εκπαίδευσης & Πολιτισμού» έδωσαν, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Ιωάννης Μυλόπουλος και η Αντιπρύτανις Έρευνας και Πρόεδρος ΕΛΚΕ, καθηγήτρια Σοφία Κουίδου - Ανδρέου.
 
H εκδήλωση, που οργανώνεται από την Επιτροπή Ερευνών και τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Α.Π.Θ.,  θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου 2013, στο  Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας -  ΝΟΗΣΙΣ.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει τη  δυνατότητα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και  τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες ερευνητικές δραστηριότητες που δίνουν μια νέα προοπτική στην οικονομία και τη ζωή των συμπολιτών μας,  τις εκπαιδευτικές κοινωνικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις στην πόλη, τις πολυάριθμες δραστηριότητες για το κοινό της πόλης, καθώς και τις νέες δομές του που στοχεύουν στην αποκατάσταση των αποφοίτων και την αναβάθμιση του Ιδρύματος.
 
Δείτε σχετικά δημοσιεύματα:
http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=121153
 

Πληροφορίες-επικοινωνία
Επιτροπή Ερευνών & Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Α.Π.Θ.