ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “MATCH & DEVELOP A STARTUP” ΑΠΘ, NBG BUSINESS SEEDS, OK!THESS

Αγαπητά μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές του ΑΠΘ,

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τα ερευνητικά σας αποτελέσματα μέσω της ίδρυσης μιας spin-off ή startup, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τριήμερο σεμινάριο που συνδιοργανώνει το ΑΠΘ με το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και το OK!Thess.

Το σεμινάριο «Match and Develop a Startup» θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Απριλίου 2017 (με ένα προπαρασκευαστικό εργαστήριο στις 31/3), στο χώρο του OK!Thess, στη Θεσσαλονίκη.

Το ΑΠΘ έχει δικαίωμα να συμμετέχει με πέντε (5) ερευνητικές ομάδες οι οποίες μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας, από το επίπεδο της διερεύνησης εμπορικής αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων έως το επίπεδο της προσέλκυσης πελατών και της αναζήτησης χρηματοδότησης.

Το «Match and Develop a Startup» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, ωρίμανσης, προβολής και ουσιαστικής αξιολόγησης της επιχειρηματικής προοπτικής των ερευνητικών σας αποτελεσμάτων.

Ανεξάρτητα από το βαθμό ωριμότητας/ ετοιμότητας της επιχειρηματικής σας ιδέας/ ομάδας, σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή. Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να συμμετέχουν στην παρούσα φάση θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική ωρίμανσης από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΑΠΘ και θα συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα σε επόμενες δράσεις του ΑΠΘ και του NBG Business Seeds.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://goo.gl/forms/P401rC8eC2erGy4o1

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Πρόγραμμα «Match and Develop a Startup»
  • Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΑΠΘ 2310 994021 / 994034 και tto@rc.auth.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο