"Ημέρες Καριέρας 2017" | Ημέρες Επιτυχίας για το ΑΠΘ

post image

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση, με τίτλο: «Ημέρες Καριέρας 2017». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου και τη Τρίτη 16 Μαΐου 2017, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Δόθηκε η ευκαιρία, αφ’ ενός στους τελειόφοιτους και στους απόφοιτους του ΑΠΘ να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της αγοράς εργασίας, αφ’ ετέρου στις επιχειρήσεις να γνωρίσουν από κοντά τα προσόντα και τις δεξιότητες του φοιτητικού δυναμικού του ιδρύματος.

Αξιοσημείωτη ήταν και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους αποφοίτους και τους φοιτητές. Συνολικά, συμμετείχαν 70 κορυφαίες εταιρείες από διάφορους κλάδους (κατασκευαστικό, τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, λιανεμπόριο κ.α.) τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία και πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις με περισσότερους από 1500 τελειοφοίτους και αποφοίτους του ΑΠΘ με τις εταιρείες αυτές.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και τις δύο μέρες έκθεση των εταιρειών αλλά και παρουσιάσεις ορισμένων από αυτών στους ενδιαφερόμενους.

Δελτίο Τύπου

Δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" για την πετυχημένη διοργάνωση.

 

Συνημμένα αρχεία