ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΖΟΟΜ στην εξάρτηση

Με πρωτοβουλία της Διεπιστημονικής Επιτροπής Μελέτης Προτάσεων για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών του Α.Π.Θ. και τη συνεργασία του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ διοργανώνεται στην Νομική Σχολή βιωματικό σεμινάριο γύρω από το ζήτημα της εξάρτησης και τη στάση των νέων νομικών. Ειδικότερα:

 

Με αφορμή μια εικονο-ιστορία θα συζητήσουμε την οπτική και τις αντιλήψεις μας για την εξάρτηση, τις εναλλακτικές οπτικές, τη θέση του ειδικού στην αντιμετώπιση της χρήσης και της κατάχρησης ουσιών, τις δυνατότητες παρέμβασης. Τι σκέφτεται κανείς για τον εξαρτημένο άνθρωπο; Τι βλέπει ο νέος δικηγόρος στην καθημερινότητά του; Μπορεί να διευρύνει τη ματιά του, μπορεί να δει και να κάνει περισσότερα; Με εργαλείο τις αντιλήψεις που υπάρχουν στην ομάδα των εκπαιδευόμενων και βιωματικές ασκήσεις αλληλεπίδρασης, θα κάνουμε ένα κλικ πιο κοντά στην εξάρτηση και τον εξαρτημένο άνθρωπο.

 

Συντονίστρια Εργαστηρίου: Κατσιώκαλη Όλγα

Υπεύθυνη του Τμήματος Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/05/2018 και  ώρες:  10:00-12:00μμ στην αίθουσα 212 που βρίσκεται στον 2ο όροφο της  Νομικής Σχολής.

 

Απευθύνεται τόσο σε προπτυχιακούς/ες όσο και σε μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες. Ωστόσο, θα υπάρξει κλειστός αριθμός συμμετοχής, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων/ουσών τα 18 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους  ηλεκτρονικά στο e- mail : mstefou@law.auth.gr , από τις 07/05 έως τις 18/05/2017. Στους  πρώτους  18 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail.

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες μετά το πέρας του σεμιναρίου θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

Πληροφορίες-επικοινωνία
Κ.Ε.Θ.Ε.Α. - Ιθάκη
Συνημμένα αρχεία