Διατμηματικά μαθήματα ιταλικής γλώσσας (επίπεδο Α2) από το ΚΔΞΓ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το χειμερινό εξάμηνο 2018, σε φοιτητές/ήτριες του Α.Π.Θ., το διατμηματικό μάθημα «Ιταλική Γλώσσα: Ανάπτυξη και Καλλιέργεια του Προφορικού Λόγου» (επίπεδο Α2) κατά το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2018 έως 14 Ιανουαρίου 2019 (απόφαση ΓΣ αριθμ.14/5-7-2018).

Το μάθημα θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες), κάθε Τετάρτη 16:15-18:30 στην αίθουσα Δ/«Γλωσσικό Εργαστήρι του ΚΔΞΓ» (ισόγειο Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) από τη διδάσκουσα Ελένη Παπαδάκη, ΕΕΠ ΚΔΞΓ.

Απευθύνεται σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές/ήτριες όλων των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που έχουν ήδη ολοκληρώσει το επίπεδο Α1, το οποίο αποδεικνύεται με πιστοποίηση Α1 ή με επιτυχή παρακολούθηση 4 εξαμήνων σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος φοίτησης.

Η ανελλιπής παρακολούθηση των μαθημάτων είναι απαραίτητη. 

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση πλήρους παρακολούθησης με βαθμό επίδοσης στους φοιτητές/ήτριες που παρακολούθησαν τουλάχιστον το 80% του προγράμματος και πέτυχαν στις τελικές εξετάσεις. Θα αποδοθούν 3 διδακτικές μονάδες και 2 πιστωτικές μονάδες (ECTS).  

Όσοι φοιτητές/ήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00

Μετάβαση στο περιεχόμενο