Προκήρυξη του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ”Κριτική Σκέψη και Ήπιες Δεξιότητες (Soft Skills) στις Βιοϊατρικές Επιστήμες””

Το Τμήμα  Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ)  προκηρύσσουν 40 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών για το ακαδημαϊκό έτος
2018–2019 στο  “Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών” (ΔΠΜΣ)  «ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ  ΗΠΙΕΣ   ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ   (SOFT   SKILLS)   ΣΤΙΣ   ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΕΣ   ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ».   Το πρόγραμμα αποβλέπει στην καλλιέργεια υψηλών νοητικών λειτουργιών και την ανάπτυξη δεξιοτήτων με αξιακές, συναισθηματικές και διαπροσωπικές διαστάσεις, προκειμένου οι πτυχιούχοι  των  Επιστημών Υγείας  να ανταποκρίνονται  επιτυχώς  στις  απαιτήσεις  του επαγγέλματός τους και στις εξελίξεις της εποχής. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ενός (1) έτους.
Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στη γραμματεία του ΔΠΜΣ στο Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ από Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου  2018 έως και Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρες από 10.30 π.μ. έως 13.30.
Αρχική αίτηση μπορεί να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail του ΔΠΜΣ: sofskills@med.auth.gr.
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο