Μαθήματα τεχνικής ορολογίας στην γερμανική γλώσσα σε προπτυχιακούς φοιτητές-τριες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. από το ΚΔΞΓ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, αποκλειστικά και μόνο σε προπτυχιακούς φοιτητές-ήτριες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. μαθήματα τεχνικής ορολογίας κατά το χρονικό διάστημα από 18 Οκτωβρίου 2018 έως 14 Ιανουαρίου 2019 (απόφαση ΓΣ αριθμ.14/5-7-2018).

Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων γερμανικής τεχνικής ορολογίας και η ανάπτυξη δεξιοτήτων, των οποίων η εφαρμογή θα αφορά στην κατανόηση και σύνταξη γερμανικών τεχνικών κειμένων και στην αναζήτηση σχετικής βιβλιογραφίας για επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Πληροφορίες για το μάθημα

• Απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές-ήτριες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που δεν πρόκειται να ορκιστούν κατά τη διάρκεια του Πρ/τος.

• Το μάθημα θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες) Πέμπτη 17:00-19:30 στην αίθουσα 104 (ισόγειο Πολυτεχνικής Σχολής, πτέρυγα Αρχιτεκτόνων) από τη διδάσκουσα Παναγιώτα Ποπότη, ΕΕΠ ΚΔΞΓ.

• Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο μάθημα είναι η γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο Β1 που αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Β1 ή βεβαίωση συμμετοχής στο διατμηματικό μάθημα Β1 του ΚΔΞΓ.

Όσοι φοιτητές/ήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο