ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 18.00

Σας περιμένουμε στο Ολυμπιακό Μουσείο – Protergia την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου να γιορτάσουμε τα 35 χρόνια της πρώτης Θεραπευτικής Κοινότητας στην Ελλάδα και τις ολοκληρώσεις δεκαπέντε μελών της Κοινωνικής Επανένταξης. Μαζί μας παλιοί απόφοιτοι προηγούμενων δεκαετιών , που θα μας μιλήσουν για την εμπειρία της απεξάρτησης και τη ζωή όπως τη βιώνουν σήμερα, η αγαπημένη Lia Papailia και η ομάδα Playback Theatre Thessaloniki με συντονιστή τον Πέτρο Θεοδώρου.

Η ομάδα Θεάτρου της Θεραπευτικής Κοινότητας έχει δραματοποιήσει και κινηματογραφήσει το ποίημα του Αζίζ Νεσίν ” Σώπα, μη μιλάς” και θα μας παρουσιάσει τη δουλειά της. Η ομάδα Φωτογραφίας του ΚΕΘΕΑ Αναδυση – Kethea Anadysi και του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ θα μας παρουσιάσουν ματιές από τη Στοά Μοδιάνο λίγο πριν αυτή αποχαιρετήσει την παλιά της εικόνα και ανακαινιστεί.

Ζαχαροπλαστεία της πόλης ετοιμάζουν το δώρο τους , τούρτες για τα γενέθλιά μας. Με λίγα λόγια , συναισθήματα , τέχνη, εικόνες , γλύκα και αγκαλιές θα γεμίσουν το Ολυμπιακό Μουσείο την Παρασκευή.

Θα σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη γιορτή της ζωής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο