Brain Run: Βελτιώστε τις νοητικές σας ικανότητες, βοηθήστε στην έρευνα για την ασφάλεια των εφαρμογών

Η Ομάδα Ευφυών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού του ΤΗΜΜΥ (http://issel.ee.auth.gr), στα πλαίσια έρευνας που διεξάγει σε θέματα συνεχούς έμμεσης αυθεντικοποίησης χρηστών σε κινητές συσκευές, έχει αναπτύξει το  Brain Run, ένα παιχνίδι για κινητά και τάμπλετ.
 
Το Brain Run (http://brainrun.issel.ee.auth.gr) έχει ως στόχο να εξασκήσει τις νοητικές ικανότητες των παικτών μέσα από παιχνίδια μνήμης, συγκέντρωσης, μαθηματικών, ταχύτητας και αντίδρασης. Παράλληλα, προσπαθεί να δημιουργήσει μοναδικά μοντέλα αυθεντικοποίησης, έτσι ώστε να διασφαλίζει, ανά πάσα στιγμή, ότι ο χρήστης του κινητού/tabletείναι πράγματι ο σωστός χρήστης. Τα μοντέλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα επιπλέον – συνεχές – τείχος προστασίας σε περίπτωση απώλειας της συσκευής ή υποκλοπής/παράκαμψης των διαπιστευτηρίων του χρήστη (PIN, password, μοτίβο, fingerprint scan κτλ.).
 
Για τον λόγο αυτό, διεξάγουμε μια σειρά από τουρνουά στα οποία οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν και να κερδίσουν διάφορα έπαθλα, παίζοντας την εφαρμογή.
 
Συγκεκριμένα, από 23/11/2018 έως 9/12/2018 θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά του Νοεμβρίου με έπαθλα δωροεπιταγές από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα τουρνουά με ποικίλα δώρα.
 
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό ή το τάμπλετ σας και να δείτε πληροφορίες σε σχέση με τους διαγωνισμούς μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση:
Για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δράσεις των ομάδων του εργαστηρίου κάντε μας follow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
 
 
Προσμένουμε στη συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας για να βελτιώσουμε την εφαρμογή μας.
 

The Brain Run team

Μετάβαση στο περιεχόμενο