ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Μιλώντας επί της... ουσίας»

Με την πρωτοβουλία της Διεπιστημονικής Επιτροπής Μελέτης Προτάσεων για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών του Α.Π.Θ. και τη συνεργασία του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» διοργανώνεται στη Θεολογική Σχολή βιωματικό σεμινάριο το οποίο επιδιώκει  να παρουσιάσει βασικά ζητήματα/θεματικές σχετικά με την εξάρτηση και την απεξάρτηση:

  • Χρήση, κατάχρηση, εξάρτηση από ψυχοτρόπες ουσίες
  • Επισκόπηση των βασικών κατηγοριών ψυχοτρόπων ουσιών
  • Παρουσίαση βασικών θεραπευτικών προσεγγίσεων αντιμετώπισης της εξάρτησης και συγκριτική παρουσίαση πλεονεκτημάτων / μειονεκτημάτων κάθε προσέγγισης
  • Μύθοι και πραγματικότητες γύρω από την εξάρτηση και τον εξαρτημένο
  • Πολιτικές πρόληψης

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/12. στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 4ο όροφο της Θεολογικής Σχολής. Αποτελείται από δύο δίωρα μέρη. Ώρα έναρξης στις 14:00 μ.μ.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται στους/ις προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες όλων των σχολών και τμημάτων. Θα υπάρξει κλειστός αριθμός συμμετοχής, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων/ουσών τα είκοσι άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι-ες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Κυριακή 9/12 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: parafelas@law.auth.gr  αναγράφοντας ως επικεφαλίδα τον τίτλο του σεμιναρίου. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

https://www.past.auth.gr/el/node/2805

Συνημμένα αρχεία