5ος Διαγωνισμός MIT Enterprise Forum of Greece

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019 μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τον 5ο Διαγωνισμό MIT Enterprise Forum of Greece. Φέτος, εκτός από τη γενική θεματική κατηγορία τεχνολογικής καινοτομίας που λειτουργεί επί σειρά ετών, η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα είναι αποκλειστικός χορηγός της νέας θεματικής ενότητας “Energy & Mobility”.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία μέσω της ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων (business skills workshops), αλλά και να λάβουν έμπρακτη καθοδήγηση (mentoring) από επαγγελματίες διεθνούς αναγνώρισης και κύρους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες νέων συνεργασιών που θα συμβάλλουν θετικά στην αΤελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων και η προβολή τους διεθνώς, μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην δυναμική κοινότητα του ΜΙΤΕF Greece που περιλαμβάνει περισσότερες από 90 ελληνικές Startups που έχουν ολοκληρώσει το διαγωνιστικό τμήμα τα προηγούμενα έτη, καθώς και σε ένα συνολικότερο δίκτυο επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει ως πυρήνα την Βοστώνη των Η.Π.Α. Παράλληλα, οι νικητές θα κατακτήσουν έπαθλα και υποστηρικτικές υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας τους και την αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά.

Πληροφορίες συμμετοχής: https://www.mitefgreece.org/competition/competition-2019/

Πληροφορίες για ομάδες του ΑΠΘ: Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΑΠΘ, 2310 994034/21, tto@rc.auth.gr