Μαθήματα τεχνικής ορολογίας στην γερμανική γλώσσα σε προπτυχιακούς φοιτητές-τριες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. από το ΚΔΞΓ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το εαρινό εξάμηνο 2019, αποκλειστικά και μόνο σε προπτυχιακούς φοιτητές/-ήτριες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. το διατμηματικό πρόγραμμα γερμανικής τεχνικής ορολογίας (κωδικός: ΓΕΡΜ Β1Β) κατά το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου 2019 έως 24 Μαΐου 2019 (απόφαση ΓΣ αριθμ.15/29-1-2019).

Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων γερμανικής τεχνικής ορολογίας και η ανάπτυξη δεξιοτήτων, των οποίων η εφαρμογή θα αφορά στην κατανόηση και σύνταξη γερμανικών τεχνικών κειμένων.

Πληροφορίες για το μάθημα

  • Απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές/-ήτριες των Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. που δεν πρόκειται να ορκιστούν κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.
  • Το μάθημα θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες) Πέμπτη 16.30-19:00 στην αίθουσα 104 (ισόγειο Πολυτεχνικής Σχολής, πτέρυγα Αρχιτεκτόνων) από τη διδάσκουσα Παναγιώτα Ποπότη, ΕΕΠ ΚΔΞΓ.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο μάθημα είναι η γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο A2 που αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας A2 ή βεβαίωση συμμετοχής στο διατμηματικό μάθημα A2 του ΚΔΞΓ.

 

Όσοι φοιτητές/-ήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση.

 Θα επιλεγούν 25 φοιτητές/ήτριες με σειρά προτεραιότητας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο