Διατμηματικά μαθήματα ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού επιπέδου Α2 από το ΚΔΞΓ

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο συνεργασίας του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών με το Πρόγραμμα «ΙΑΣΩΝ» προσφέρονται δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού (επίπεδο βασικής γνώσης A2) (κωδικός ΡΩΣ-Α2Β) σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς  φοιτητές/ήτριες του Α.Π.Θ. κατά το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου 2019 έως 24 Μαΐου 2019.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη βασικών γλωσσικών δεξιοτήτων στη ρωσική γλώσσα (επίπεδο Α2).

Πληροφορίες για το μάθημα:

  • Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των Τμημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Το μάθημα θα διδάσκεται δύο φορές την εβδομάδα (4 ακαδημαϊκές ώρες) Τρίτη 19:30-21:00 και Πέμπτη 19:30-21:00 στην αίθουσα Δ/Γλωσσικό εργαστήρι του ΚΔΞΓ (ισόγειο Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) από τον Διδάσκοντα κ. Φωτιάδη Δημήτριο, Δρ. Ρωσικής Φιλολογίας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο μάθημα είναι η γνώση της ρωσικής γλώσσας σε επίπεδο Α1 που αποδεικνύεται με ανάλογο πιστοποιητικό ή με βεβαίωση παρακολούθησης Α1 από το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών.

    Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση.

    Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00

Μετάβαση στο περιεχόμενο