Πρόσκληση συμμετοχής στο Thessaloniki Demo Day

Το OK!Thess προσκαλεί startups και ομάδες που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνουμε στις 19 Μαρτίου 2019 στον χώρο του OK!Thess.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συγκέντρωση εκπροσώπων Venture Capital funds και δικτύων επιχειρηματικών αγγέλων στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την πραγματοποίηση κατ’ ιδίαν συναντήσεων με ομάδες του ελληνικού startup οικοσυστήματος.

Μεταξύ αυτών που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους σε αυτή την διοργάνωση είναι εκπρόσωποι των παρακάτω επενδυτών (Venture Capital και επιχειρηματικοί άγγελοι) από την Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη:

Οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες σε ομάδες αρχικού σταδίου και σε ευρύ φάσμα επιχειρηματικών μοντέλων, από hardware μέχρι τεχνολογίες software και υπηρεσίες στους τομείς της υγείας, μεταφορών, ενέργειας, εμπορίου, παραγωγής, αγροδιατροφής, fintech, τουρισμού.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων startups θα αποσταλούν στους επενδυτές προς αξιολόγηση. Οι επενδυτές θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σχετικά με το ποιες ομάδες επιθυμούν να συναντήσουν σε 1-1 meetings και θα κλειστούν συναντήσεις για τις 19 Μαρτίου. Οι ομάδες που θα κληθούν για συναντήσεις με τους επενδυτές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο σεμινάρια προετοιμασίας για financials και pitching.

Το χρονοδιάγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Υποβολή της περιγραφής της εταιρείας στην παρακάτω φόρμα στα αγγλικά: https://goo.gl/forms/MynUlrgtyrTrjHI43 
  • Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 3 Μαρτίου 2019
  • Ενημέρωση ομάδων για το πρόγραμμα τον συναντήσεων: 10 Μαρτίου 2019
  • Σεμινάρια προετοιμασίας των ομάδων (Financials και Pitching): 13 και 15 Μαρτίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες για τα μέλη του ΑΠΘ από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΑΠΘ στο 2310 99 40 34/21 και στο tto@rc.auth.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: https://goo.gl/aLKGoy

Μετάβαση στο περιεχόμενο