Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέους συνθέτες, αρχιμουσικούς και σολίστ κρουστών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέους συνθέτες, αρχιμουσικούς και σολίστ κρουστών

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο εκπαιδευτικού εργαστηρίου με τίτλο:
 
 ΝΕΟΙ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΛΙΣΤ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΕΡΓΑ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ 2
 
Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνθεσης έργου για Α’ παγκόσμια εκτέλεση από την Σ.Ο.Δ.Θ. και σύμπραξης αρχιμουσικού και σολίστ. Οι δοκιμές ορχήστρας και το εκπαιδευτικό εργαστήριο θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και την ημέρα της συναυλίας. 
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους μέχρι και την 4η Δεκεμβρίου 2019 και να είναι Έλληνες ή Κύπριοι πολίτες, καθώς και Έλληνες ή Κύπριοι της ομογένειας. Στο εκπαιδευτικό εργαστήριο μπορούν να λάβουν μέρος και πολίτες άλλων χωρών που διαμένουν στην Ελλάδα ή στην Κύπρο και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. 
 
Οι νέοι καλλιτέχνες (διευθυντές/ντριες ορχήστρας, σολίστ και συνθέτες/τριες) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: tcso.projects@gmail.com ζητώντας αρχικά την φόρμα αίτησης, που θα κληθούν να επιστρέψουν με email συμπληρωμένη επισυνάπτοντας τα ηλεκτρονικά αρχεία, τα οποία θα τους ζητηθούν το πολύ σε δύο 24 ωρα από την ώρα της ηλεκτρονικής αποστολής της κενής φόρμας αίτησης από τον διοργανωτή.
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο