Μήνυμα του Πρύτανη Καθηγητή Περικλή Μήτκα για τις Πρυτανικές Εκλογές

Αγαπητά μέλη του ΑΠΘ,
 
Εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ συγχαίρω θερμά τον νέο Πρύτανη, Νίκο Παπαϊωάννου, και τους νέους Αντιπρυτάνεις Χαράλαμπο Φείδα, Δημήτρη Κωβαίο, Ανδρέα Γιαννακουδάκη και Στράτο Στυλιανίδη, για την εκλογή τους στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας.
 
Συγχαίρω ακόμη όλες και όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που έδωσαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν και, κυρίως, για τη διάθεσή τους να προσφέρουν στο Αριστοτέλειο, στη συνεχιζόμενη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για το υψηλό ποσοστό συμμετοχής σας στις φετινές Πρυτανικές Εκλογές, που καταδεικνύει τη συμμετοχικότητα που διακρίνει το Πανεπιστήμιό μας και το ποιόν των ανθρώπων του, που το έχουν αναδείξει σε ένα σπουδαίο και ανταγωνιστικό Πανεπιστήμιο, όπως τονίζω επανειλημμένα τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια.
 
Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Κεντρικής και των επιμέρους Εφορευτικών Επιτροπών, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης για τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
 
Εύχομαι υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις νέες Πρυτανικές Αρχές, ώστε να ανεβάσουν το Πανεπιστήμιό μας ακόμη ψηλότερα, στο νέο διαμορφούμενο χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και στο διεθνές στερέωμα, προς όφελος των νέων και της χώρας μας.
 
 
Ο Πρύτανης
Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας
Μετάβαση στο περιεχόμενο