Eυχαριστίες του εκλεγέντος νέου Πρύτανη Καθηγητή Νίκου Παπαϊωάννου

Αγαπητές συναδέλφισες,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Είμαι βαθύτατα συγκινημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, εκλέγοντάς με Πρύτανη στο Πανεπιστήμιό μας. Η εμπιστοσύνη αυτή θα είναι για μένα οδηγός στα δύσκολα, που γνωρίζω πως θ’ αντιμετωπίσω στην θητεία μου.
 
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και από βάθους καρδιάς τον καθένα και την καθεμία από εσάς και να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας. Θα παραμείνω ο συνάδελφος που γνωρίσατε όλη αυτή την περίοδο και σας υπόσχομαι πως θα τον έχετε πάντα δίπλα σας.
 
Συγχαίρω τον ανθυποψήφιό μου Καθηγητή Θεόδωρο Λαόπουλο για το επίπεδο της αντιπαράθεσης που είχαμε και καλώ όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να δώσουμε μαζί τη μάχη για το Πανεπιστήμιο που μας αξίζει.
 
Θα ήταν παράλειψη αν δεν συνέχαιρα τους υποψηφίους αναπληρωτές Πρύτανη, ιδιαίτερα δε τους εκλεγέντες μεταξύ αυτών Χαράλαμπο Φείδα, Ανδρέα Γιαννακουδάκη, Στράτο Στυλιανίδη και Δημήτρη Κωβαίο, με τους οποίους είμαι βέβαιος πως θα ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές στην κοινή μας προσπάθεια να κάνουμε πράξη όσα σάς υποσχεθήκαμε.
 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στα καθήκοντά σας και καλή ξεκούραση το καλοκαίρι.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
 
Νίκος Παπαϊωάννου
Πρόεδρος Τμήματος Κτηνιατρικής
Μετάβαση στο περιεχόμενο