«Ιταλική γλώσσα επίπεδο Β1» από το ΚΔΞΓ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, αποκλειστικά και μόνο σε φοιτητές-ήτριες του Α.Π.Θ. το διατμηματικό μάθημα «Ιταλική γλώσσα επίπεδο Β1» κατά το χρονικό διάστημα από 2 Οκτωβρίου 2019 έως 21 Μαΐου 2020 (απόφαση ΓΣ αριθμ. 16/10-7-2019).

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων στην ιταλική γλώσσα (επίπεδο Β1).

Πληροφορίες για το μάθημα

  • Απευθύνεται σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές/ήτριες και υποψήφιους διδάκτορες όλων των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που δεν πρόκειται να ορκιστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο μάθημα είναι η γνώση της ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Α2, που αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Α2 ή βεβαίωση συμμετοχής σε ένα από τα διατμηματικά μαθήματα Ιταλικά Α2, Β1- του ΚΔΞΓ.
  • Το μάθημα θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες), κάθε Τετάρτη 16:15-18:45 στην αίθουσα Δ/«Γλωσσικό Εργαστήρι του ΚΔΞΓ» (ισόγειο Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) από τη διδάσκουσα Ελένη Παπαδάκη, ΕΕΠ ΚΔΞΓ.
Μετάβαση στο περιεχόμενο