Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Βλαστοκύτταρα και Αναγεννητική Ιατρική” – Παράταση Υποβολής Βιογραφικών

 
Τα Τμήματα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας (ΑΠΘ) και Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας (ΔΠΘ) προκηρύσσουν σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών για το ακαδημαϊκό έτος 2019–2020 στο “Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών” (ΔΠΜΣ) : “ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ  ΚΑΙ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ  ΙΑΤΡΙΚΗ”.
Η διάρκεια του Προγράμματος είναι τέσσερα (4) εξάμηνα παρακολούθησης στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης και κρίσης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Η επιτυχής εκπλήρωση των σχετικών υποχρεώσεων οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ). Η παρακολούθηση των μαθημάτων, σεμιναρίων και λοιπών δραστηριοτήτων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική. 

Περισσότερες πληροφορίες: Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ.  τηλ. : 2310 999066, και ώρες 10:30 π.μ-12:30 μ.μ.  ή στην ιστοσελίδα https://www.regenerativemedicine.org.gr/   ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση drakousi@auth.gr . Ταχ.Διεύθ. Εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επισημών Υγείας, Παν/πολη 54124 Θεσσαλονίκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο